Apartman Rogic(4+1) smjesten je 450m od mora u mirnom, zapadnom dijelu grada. Sastoji se od kuhinje sa blagavaonom, dvije spavace sobe i kupatila.

Za sve dodatne informacije možete nas slobodno kontaktirati na broj telefona +38523385146 ili putem email preko našeg kontakt formulara

Kuhinja Kauc Soba
Ulaz Kuca Soba
Plaža 450m   Period Cijena:
Bolnica, ljekarna 300m   15.6.-1.7. 35€
Trgovina 150m   1.7.-15.7. 40€
Parking ok   15.7.-15.8. 55€
Dozvoljeni kućni ljubimci ok   15.8.-1.9. 40€
Terasa ok   1.9.-15.9. 35€
      * klima - 5€ po danu
O BIOGRADU :
Biograd Biograd
Biograd Plaža na kumentu
Kornati Plaža Kumenat

Nekad krunidbeni grad hrvatskih kraljeva, Biograd na Moru danas je poznati turistički i posebice nautički centar u samom središtu jadranske obale. Gradić koji je narastao upravo do veličine pogodne za život po mjeri čovjeka, leži na poluotoku okruženom modernim marinama i rivom s koje se pruža nezaboravan pogled na jedan od najslikovitijih morskih tjesnaca Pašmanski kanal i otočiće koji su po njemu razasuti.Susjedstvo nacionalnih parkova na moru (Kornatsko otočje), planini (Velebitska Paklenica), rijeci (Slapovi Krke) i na jezerima (Plitvice), parkovi prirode (dugootočna Telaščica) i Vransko jezero prebogato slatkovodnom ribom, rubove kojega naseljavaju ptice močvarice, te mnoštvo otoka i otočića u prelijepom Pašmanskom kanalu, biogradskim gostima pruža mogućnost izleta u prostore koji se ubrajaju u najljepše krajeve Hrvatske. Zanimljiv uvid u bogatu hrvatsku kulturnu baštinu pružit će vam obližnji povijesni gradovi Zadar, Šibenik i Nin.